19.5.2013

Tokokoe 19.05-13 Huittinen

Päätin ilmoittaa Leevin vielä avo-luokan kokeeseen, jotta saisimme sitä kisakokemusta ja samalla saisin harjoitusta voi luokan kehäänmenoon jossa siis mennään kehään koirat vapaana.
Elikkäs vähäks otettiin sellaiset maksulliset treenit, jotka muuten meni aikas päin prinkkalaa tai noh.. ne mitkä ei nollaantunu niin ne meni kyllä  ihan hienosti.

Koepäivänä vaan oli sellainen helle ja ukkosta ilmassa että oksat pois, lämmintä oli 25 astetta ja kisapaikka oli urheilukentällä jossa nyt varjoa ei ole.
Ukkonen alkoikin illemalla sitten jytiseen että sitä se päivän hiostava ilma enteili.

Juoksutarkistuksessa Leevi turhan innokkaasti meni tuomaria tervehtiin, täytyypi harjoitella sitäkin, varsinkin kun vieraat ihmiset on kyykyssä.

Paikkamakuu: 9 onnistui hyvin ainut että ennakoitti istumaan nousun, yksi koira oli valunut matkan puoleenväliin kun palasimme piilolta pois.

Seuraaminen taluttimetta: 8, Leevi ennen liikettä haukahti (hyvä merkki) mutta ei sitten itse liikkeen aikana onneksi.
Vasemalle kääntyessä leevi kummasti kiepsahti mun selän takaa, luuli varmaan täyskäännökseksi.
yksi perusasento oli hidas. Muuten kontakti ja vire ihan hyvä.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: Tämä meni nollille, jäi hienosti seisoon, vaikka annoin toisenkin käskyn.

Luoksetulo: Nolla, Voi herra mun jee, miten ihminen voikin liikkeen ryssiä, vieläkin harmittaa ihan kypällä. En tiedä mikä mun meni mutta jostain ihmeeen syystä odotin että liikkuri sanoo sanan käsky siinä kohtaa jossa pitäisi seisahtua.
joku helkutin aivo härö tuli, ja Leevi siis osaa stopin hienosti, ainakin kotona :D
Joten itse menin siinä niin hämilleen kun Leevi oli jo mun edessä ja rupesin änkyttää että eikö liikkurin pitänyt sanoa käsky, jolloin siinä samassa itellekkin valkeni että helkutti nyt tuli ihan oma moka, ja sitt kun mä rupesin kesken haastaan liikkuria niin nollillehan se liike meni, olisin tomppeli edes tehnyt sen sitten läpijuoksuna (oltais edes se vitonen saatu)  ja sitten liikkeen jälkeen vasta alkanut hämmästeleen.

Eli nyt tästä lähien se turpa kiinni siellä kokeessa!

Seisominen oli kymppi

Noutaminen oli ysi

Kauko-ohjaus: Nolla,  Leevi ei tehnyt jumalauta yhtään vaihtoa, liikkeen alussakin se pelkkä maahanmeno oli sille tuskaa :(

Estehyppy: Kasi, en nyt muista mikä siinä olis tiputtanut pisteitä.

Kokonaisvaikutus:9
Hetkittäin oli varmaan hyvännäköistä työtä mutta taas toisena hetkenä ihan jotain muuta.

Mutta tulihan sitä varmuutta että ensinnäkkin koira pysyy kehässä, ja kehäänmeno sujui aika hyvin vaiks välillä tuntu että se on lentoon lähdössä.

Kisanomaisia treenejä Leevillekkin hieman useammin niin jahka se siitä, ja tietty treenata kuumalla ilmallakin vaikka itse en tykkää kovin kuumasta jolloin tahtoo treenit jäädä noina päivinä tyngiksi.

Niin ja jotenkin jäi sellainen olo että maahanmenot oli tänään vaikeita tehdä, kiinnitäppä siis huomiota.

Pisteitä:106 ja Avo3 eli saatiin me sitten tulos kuitenkin :)

Jäin vielä voi-luokan koirat katsoon ja sama teema jatkui eikä sielläkään ykköstuloksilla hurrattu, olisko toi kesän eka helle päivä kuitenkin vaikuttanut asiaan kun muillakin oli koirat vähä kuutamolla.