25.5.2013



RN Harjavalta 25.5-13

Tuomari: Harto Stockmari, suomi

Leevi ja Lassi mukana, Leeville sitä viimeistä sertiä ollaan metsästämässä ja Lassi saa samalla osallistua näyttelyihin vaikka ihan tasan tarkkaan tiedän että Lassi ei rungoltaan valmis ole. Saapahan harjoitusta näyttelyssä oloon.
Vaikka Lassi onkin jo kaksi vuotias niin kovin kapoinen ja nuorennäköinen on, kait siihen joskus sitä tuomareitten makuun olevaa massaa tulee sitten myöhemmin, itse en rotevista pidä. Leevikin on jo turhan pyöreä runkoinen mun makuun :)
Juuri tuosta Lassin kehittömyydestä nuot "huonot" sijoitukset näytelmissä johtuu, Gunnel Holm:kin sanoi Raumalla että kun saat tuon koiran kuntoon niin avot, mutta ei edelleenkään ole tarkoitus alkaa sitä lihottaan, ehkäpä se on hieman laihassa kunnossa ja varsinkin keväällä olikin mutta nyt on (kesäkuun loppu) tasaantunut paino ja ei ihan niin luikku ole mitä toukokuussa.

Aivan huippu fiilis tuli kun tuomari sijoitti musta trikit ja vielä pitkähäntäiset rop:ksi ja Vsp:ksi.

Nyt kun molemmat koirat kisaa samassa luokassa niin ongelmaksi on tullut kuka esittää toisen. Onneksi olen näihin kahteen nlyyn (Harjavalta ja Rauma) saanut nuoren, ihanan naisen esittään toisen koiran. 

Ekana Leevin arvostelu:
Urosmainen, matalaraajainen kokonaisuus, urosmainen pää, hyvä purenta, hyvä eturinta, oikeanmuotoinen runko, vähän jyrkkä lantio, normaalisti kulmautunut, käytös ok, toivoisin yhdensuuntaisemmat etuliikkeet, liikkuu muuten hyvin, toivoisin raajakkaamman kokonaisuuden.

Avo H


Lassin arvostelu:

Urosmainen, melko kevyt kokonaisuus. oikeat pään mittasuhteet, hyvä purenta, puutteellinen eturinta, kevyt runko, pitkä lanneosa, luisu lantio, kuroutunut alalinja, riittävästi kulmautunut takaosa, liikkuu löysästi edestä, käytös ok, volyymi puuttuu

Avo H

Video koko nlystä, koirien nimet ja sijoitukset videossa:

Jos suoraan youtubesta haluaa katsoa jolloin sieltä soittimesta (siitä rattaan kuvasta) saa vaihdettua kuvanlaatua jos vaan oma mylly jaksaa pyörittään.
Niin ja näkyy se siellä juutuubissa isompanakin
Tuossa linkki sinne:

http://www.youtube.com/watch?v=yhaD9iWLH4E