Barffaus alkoi taas todenteolla, yli kaksi kuukautta syötin pääasiassa James Wellbeloved Lamb with Rice – lammasta ja riisiä, mutta ei noi nappulat ole kyllä koiranruokaa, Leevi ainakin alkoi niin rapsutteleen ihoonsa, ettei ollut muuta vaihtoehtoa kuin aloittaa taas luitten syöttäminen.
Noh, minä sitten kätevänä ostin Kennelrehusta sen 19 kg:n jauheliha levyn, mutta en taida ostaa enään kun siinä on oma hommansa että tuon 9cm paksuisen levyn saa 0.300 kg:n paloihin.
Onnistuhan se jako lopulta kun keksi oikeat systeemit ja välineet palosteluun, parhaimmaksi osoittautui käsisaha, kokkiveitsi-tyyppinen puukko ja vasara.
Käsisahalla suorakulmion muotoinen levy kahdeksaan pystysuoraan osaan ja siitä yhdestä osasta pieniksi n.0.300 kg.n paloiksi kokkiveitsellä vasaralla lyöden.
Käsisaha olisi hyvä olla mahdollisemman karkea hampainen ettei menisi sahatessa niin helposti "tukkoon" ja itselläni tuo kokkiveitsi on kokonaan ruostumatonta terästä eli kahva ei ole eri materiaalia, niin ei pääse mikään kohta hajoon kun hakkaa puukkoa vasaralla.
Tarkoitukseni oli saada lihalevystä niin nopeasti pikkupalat tehtyä ettei yhtään kerkee sulaa.
Uutuutena hoksasin käydä paikallisessa tilateurastamossa että mitähän se tarjoaisi barffaajalle ja oikeastaa ei siellä ollut muutakuin korvia ja saparoita saatavilla, mutta noi saparothan on oikein hyvä vaihtelu ainaisten kanansiipien syöttämiseen, saparonhan koira pystyy myöskin syömään kokonaan.
Ja oli edullista, euron kilo.
Alla kuva 0.3 kg:n paloista, palat on vielä niin jäässä että huuruttaa pussin pinnan, mikä olikin paloistelun ideana ettei turhia pääse sulaan, noita paloja tuli sitten kaikkiaan 64 kpl:tta ja mulla on yksi koira joten hieman liikaa on, eroonpääsy paloista ei ole ongelma