25.8.2013

Lassi The BeeHoo koila

Kankaanpäässä järjestettiin käyttäytymiskokeet 25.08-13

Tuomarina: Mia Sandelin

Koe aamuna koettiin jännitysnäytelmiä kun aamulenkillä koirat aloitti ketunajon ja sieltä ei sitten niin vaan tultu pois, ja kello tikitti.
Lassi tuli ekana luokseni ja sain sen kiinni mutta Leeviä ei missään, aloin jo kohti autoa käveleen että mun on jätettävä Leevi metsään ja pyytää Harrin tuleen sitä odotteleen metsästä pois jotta pääsen Lassin kanssa kokeisiin.
Mutta kävelesämme kohti autoa Leevi tulikin luoksemme ja pääsimme armottomasti myöhässä valmisteleen kokeeseen lähtöä johonka kuului ensimmäisenä jonkinnäköinen koirien virutus kun ne oli niin mustia ajosta.

Sirutarkistus meni kohtuullisesti, hieman väisteli lukijaa.

Kehääntulo ja ilmoittautuminen meni hyvin, ja me olimme saaneet isoimman numeron joten menimme ensin paikkamakuuseen. Parinamme oli Bokseri tyttö miesohjaajan kanssaTampereelta, joka käskytti boksuaan suunnattoman kovaäänisesti ja käskyjään venytellen, josta lassi varmaan hieman pelästyi.
Tai ainakin itse luulen niin kun paikkamakuusta nousi seisoon ja oli ottanut muutaman askeleen ja istunut uudestaan paikoilleen, tämä liikkuminen lassilta tapahtui kun bokserin omistaja antoi koiralleen valtavan pitkän ja kovaäänisen tänne käskyn.
Oli meinaan eka kerta ikinä kun Lassi nousee paikkamakuusta.

Tottisosuus meni niin ja näin, vähäks väsyneeltä vaikutti, kettu oli vienyt pienen pojan voimat. 
Mutta päästiin osuudesta läpi joten pääsimme kaupunki kierrokselle joka meni ihan mukavasti, siinä ei tainnut mitään huonoa olla.

Kuvia kokeesta, kiitosta kuvaajalle.

Kuvaajana kaikissa kuvissa Annika Johansson


Tässä nyt näkee Lassin turkin kunnon

Mutta äkkiä se putsaantuu kun paikkamakuun aikana hävis isompi lika