4.8.2012


Nokia RN 04.08-12

Tuomarina Beata Petkevica, Latvia

Näytelmissä molemmat koirat, tuomari oli ihan huippu. Hän halaili ja pussaili koiria mutta teki sen niille jotka sen kestivät eli osasi hyvin lukea koiria.
Lassin yksilö arvostelussa tuomari otti mun kädestä namipalan ja alkoi sitä syöttää Lassille, huomasi varmaan Lassista että on hieman varautunut.
Lassi muutenkin on näyttelyis kuin selkäänsä saanut, ei se noista tapahtumista tykkää, ei se ymmärrä että tarttis seistä vaan paikallaan, täytyykin ens kerrralla ottaa namien sijasta joku pikku lelu niin johan tulee tempperamenttia vartaloon.

Lassin siskoplikat Elvi ja Kaili olivat kanssa näyttelyissä, Kailin emäntä oli aikanaan unohtanut ilmoitusajan Nokialle joten Kailia ei nyt kehässä nähty, mutta sain ainakin nähdä tyttösen livenä.

Kuvia Nokialta:



Leevin arvostelu:

4v. Oikea turkin pigmentti. Maskuliininen pää. Korvien kantamisen pitäisi olla oikeampi. Erinomainen luusto. Hieman lyhyt kaula. Hyvä rungon syvyys. Hieman matalaraajainen. Hyvä temperamentti. Takana keskinkertaiset kulmaukset. Runsas turkki.

Avo Eh/3

Vasemmalta:Leevi,Lassi,Elvi ja Kaili

Elvi ja Kaili


Elvi ja Kaili

Elvi kehässä

Lassi kehässä

Lassin arvostelu:

1v. Oikea turkin pigmentti.Toivoisin hieman isommat silmät. Pitkä kaula. Erinomaiset jalat. Tällä hetkellä hieman pyöreä runko. Hieman liian suorat kylkiluut. Hieman pitkä lanne. Hyvä turkki ja väri. Likkeet hiukan ahtaat takaa. Haluaisin nähdä enemmän tempperamenttia.

Jun Eh/2


Tässä tuomari syöttää Lassille makuriaisia.














Elvi kehässä

Elvi